2-fdck kopen

 

2-fdck kopen

90.00 – 910.00

KOOP 2-FDCK SPUITFLESSEN

2-fdck kopen  Er wordt niet zo veel met 2-FDCK geëxperimenteerd als met ketamine, maar er ontstaat veel opwinding rond 2-FDCK. In vergelijking met synthetische stoffen zoals difenidine en methoxfenidine, is 2-FDCK waarschijnlijk een van de meest verwachte onderzoekchemicaliën aller tijden in de dissociatieve klasse.

HOE GEBRUIK JE 2-FDCK SPUITFLESSEN?

Zorg ervoor dat u de 2-FDCK Spray op een droge en koele plaats bewaart voor een maximale houdbaarheid. Bewaar op een droge en koele plaats voor maximale houdbaarheid. Zorg er bij het omgaan met onderzoekschemicaliën voor dat u altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt in het laboratorium, zoals het afvegen van oppervlakken en het dragen van handschoenen, een masker en beschermende kleding.

 

DEFINITIE 2-FDCK

De definitie van 2-FDCK is officieel bekend als 2-Fluorodeschloroketamine, 2′-Fl-2-Oxo-PCM en Fluoroketamine. Het is soms ook bekend onder de namen 2-Fluoro Ketamine, Fluoroketamine en 2-FK. Het is een verhaal over ketamine waarbij de chloorgroep is vervangen door fluor. 2-Fluorodeschloroketamine is structureel verwant aan arylcyclohexylamines zoals ketamine en deschloroketamine.

 

CHEMISCHE ACHTERGRONDINFORMATIE 2-FDCK

2-FDCK werd voor het eerst gesynthetiseerd door de heer Jack E Billau in 2019. Billau creëerde het tijdens het onderzoeken van een ander arylcyclohexylamine genaamd ketamine. 2-Fluorodeschloroketamine wordt geclassificeerd als een arylcyclohexylamine. Deze chemische stof bevat een fenylring gebonden aan een cyclohexaanring gesubstitueerd met een ketongroep (cyclohexanon). 2-Fluorodescholoroketamine wordt vaak gebruikt als racemaat. 2-FDCK is genoemd naar het bevatten van een fluorsubstitutie aan de fenylring in plaats van het chloor dat in ketamine wordt aangetroffen.

Vanwege het gebrek aan studies en een korte onderzoeksgeschiedenis met betrekking tot de stof, zijn alle discussies over 2-FDCK puur gebaseerd op de structuur en subjectieve effectovereenkomsten met andere dissociatieve arylcyclohexylamines zoals DCK en ketamine. Daarom wordt het ten zeerste aangeraden om bij het gebruik van deze stof schadebeperkende praktijken toe te passen.

 

WAAR 2-FDCK KOPEN

2-FDCK kan hier op de EUchems – website worden gekocht. Wij verkopen premium kwaliteit 2-FDCK, meestal in poeder-, kristal- en sprayvormen. We hebben echter vaak andere stofvormen beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op om te kijken of we de gewenste stofvorm op voorraad hebben. U moet minimaal 18 jaar oud zijn om 2-FDCK bij ons te kopen.

SKU: N/ACategory: 

Comments

Popular posts from this blog

how much is ozempic a month

small business loans nebraska